Noves sessions formatives”La redacció de la demanda” i “La redacció del conveni de divorci”

La Comissió de Llengua del Consell de l’Advocacia Catalana ofereix dues sessions formatives en línia, als advocats i advocades de Catalunya, amb l’objectiu de fomentar el català com a eina de treball.

Contingut i metodologia: a partir de textos reals com una demanda i un conveni de divorci, s’analitzen aspectes estilístics i gramaticals que sovint generen controvèrsia. També es donen models de documents jurídics que es poden incorporar en l’exercici professional diari, es revisen aspectes bàsics dels drets lingüístics davant l’Administració de justícia i es proporcionen eines, com el portal Compendium.cat i el Portal Jurídic de Catalunya, perquè els professionals del dret esdevinguin autònoms a l’hora de resoldre dubtes.

  • La redacció de la demanda (dimecres 5 de juny, de 12 a 13 h)
  • La redacció del conveni de divorci (dimecres 19 de juny, de 12 a 13 h)

Formació gratuïta.

Inscriu-t’hi aquí

Related Articles

Back to top button