Vídeo i materials. WbinCICAC: Violència sexual en menors


En commemoració del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones 25N, celebrem aquest webinar que abordarà la violència sexual en menors.

Els darrers anys s’ha viscut un augment d’agressions sexuals comeses per menors. Aquest webinar tractarà el fenomen tant des del punt de vista de les seves causes socials com des de la perspectiva dels operadors jurídics i forces i cossos de seguretat.Accés material Montserrat Escudé

La presentació i benvinguda anirà a càrrec de l’Excma. Sra. Encarna Orduna, presidenta del Consell de l’Advocacia Catalana i degana de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Reus.

La moderació anirà a càrrec de  l’Excma. Sra. Esther López, degana de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Sant Feliu de Llobregat i presidenta de la comissió de Violència Masclista d’aquest Consell de l’Advocacia Catalana.

La clausura anirà a càrrec de i l’Excma. Sra. Maria Antònia Martí, presidenta de la comissió d’Igualtat d’aquest Consell i degana de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Lleida.

Persones que intervenen:

  • Marina Subirats, sociòloga – Perspectiva sociològica del fenomen.
  • Montserrat Escudé, inspectora de MMEE- Dades d’agressions sexuals perpetrades per menors a Catalunya.
  • Mº Jose Osuna, fiscal en cap de Tarragona- Aborda el tema de la víctima menor i Barnahus.
  • Rosa Maria San Gabriel, Jutgessa de menors de Sabadell  – Aborda el tema del menor agressor.

Data: 22 de novembre de 2023

Format: Línia

Preu: Gratuït


 

 

Us comuniquem que tant els ponents com l’organitzador de qualsevol sessió formativa que es realitzi mitjançant plataforma digital, prohibeixen expressament l’enregistrament audiovisual i posterior difusió i exhibició de la seva imatge en qualsevol suport, ja sigui material o electrònic, així com per a la producció, edició i/o emissió o difusió, mitjançant  reproducció, íntegra o parcial d’aquesta conferència. Aquesta prohibició es fa extensible a qualsevol document que sigui annexat a la sessió, amb independència del seu format i suport, com ara fotografies, diapositives, imatges incloses en vídeo, presentacions Power Point o qualsevol altre mitjà d’exhibició o difusió pública sense restricció

Related Articles

Back to top button