Jornada sobre novetats legislatives jurisprudencials a l’àmbit penal. Girona, 23 de març de 2023.

Aquest Consell de l’Advocacia Catalana organitza a la ciutat de Girona la Jornada sobre novetats legislatives jurisprudencials a l’àmbit penal que tindrà lloc el proper 23 de març de 2023 de 9.45 a 18.30 horesEls nombrosos i incessants canvis que ha experimentat la nostra societat en els darrers anys han comportat la introducció de successives reformes legislatives i jurisprudencials, a les quals s’han hagut d’enfrontar els advocats i advocades del nostre país. Aquesta situació ha tingut especial rellevància en matèria del dret penal, en què hi caben diferents interpretacions i plantejaments divergents sobre una mateixa norma. Entre d’altres, ens referim a la llei de protecció de la infància, els delictes sobre la salut pública, els aspectes pràctics de l’execució penal o la llei de llibertat sexual.

Fa més de quaranta anys que el Consell de l’Advocacia Catalana aposta fermament per la formació continuada, amb l’objectiu d’actualitzar i complementar els coneixements adquirits pels professionals del Dret durant la formació inicial. Per aquest motiu, estem organitzant les Jornades formatives denominades #14inDRETS, a fi que tota l’advocacia catalana tingui les mateixes oportunitats en el moment d’abordar i aprofundir, des d’una visió pràctica, però amb la màxima qualitat i rigor jurídic, les diferents branques del Dret, sempre de la mà de brillants professionals, que compten amb una gran expertesa i pràctica jurídica de primer nivell.

En el sí d’aquesta formació pretenem oferir els instruments necessaris per a l’exercici pràctic del dret penal, fent especial èmfasi en les novetats legislatives i l’anàlisi de la jurisprudència actual


Data: 23 de març de 2023

Format: Presencial a l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Girona (Com arribar-hi?)

Hora: De 9.45 a 18.30 hores

Preu:

  • Persones col·legiades a qualsevol dels 14 Col·legis d’Advocats/Advocacia de Catalunya: 20€
  • Altres professionals: 40€

Programa a 7.3.2023

Patrocinat per:

 

 


programa i inscripcions

 

Related Articles

Back to top button