Reunió de treball amb el conseller de Drets Socials i el seu equip

 

La presidenta del Consell de l’Advocacia Catalana, Encarna Orduna, i la responsable de la Comissió d’Igualtat, Eva Ribó, han mantingut aquest dijous dia 16 de març una reunió de treball amb el conseller de Drets Socials de la Generalitat, Carles Campuzano, el secretari general del Departament, Oriol Amorós, i el cap de gabinet de la conselleria, Oriol Puig Bordas,

Al llarg de la trobada s’han abordat diverses qüestions d’interès comú com ara el projecte Infància i Mediació, la necessitat de garantir el dret universal de defensa a tots els col·lectius o l’aplicació de la perspectiva de gènere en l’àmbit judicial, entre altres temes.

La trobada forma part del seguit de reunions de treball que es mantenen periòdicament des del Consell de l’Advocacia Catalana amb els diferents agents institucionals, socials, professionals, polítics i judicials.

Related Articles

Back to top button