El Diccionari de l’activitat parlamentària incorpora equivalents en llengua de signes catalana

Amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de les Llengües de Signes —que aquest any va tenir com a lema “Llengües de signes, drets humans”—, s’ha publicat una actualització de la versió en línia del Diccionari de l’activitat parlamentària que incorpora un centenar d’equivalents en llengua de signes catalana.

Els equivalents es mostren al final de cadascuna de les entrades, en el camp nota, amb un enllaç a un vídeo que permet observar com se signa el terme. Els vídeos han estat elaborats per la Secretaria de Política Lingüística del Departament de Cultura.

El Diccionari de l’activitat parlamentària, publicat inicialment l’any 2020, és el resultat d’un treball conjunt entre el Parlament de Catalunya, la Direcció General de Relacions Institucionals i amb el Parlament, del Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, i el TERMCAT. Conté 422 termes amb equivalents en occità, castellà, francès i anglès, definicions i notes.

Aquesta obra forma part de la col·lecció Diccionaris en Línia del web del TERMCAT, que actualment ofereix més de 160 títols dedicats a diversos àmbits d’especialitat.

Exemple de vídeo: equivalent en llengua de signes catalana del terme “aprovació”?

Related Articles

Back to top button