Home / Articles Butlletí / Encara estàs a temps d’inscriure’t als nous cursos de llenguatge jurídic en línia

Encara estàs a temps d’inscriure’t als nous cursos de llenguatge jurídic en línia

Durant el confinament, la Comissió de Llengua del Consell de l’Advocacia Catalana va posar a la disposició de l’advocacia catalana diverses sessions formatives en format vídeo sobre redacció jurídica que permeten millorar la competència d’expressió escrita dels advocats i, per tant, optimitzar els seus documents jurídics en llengua catalana. Les qüestions que s’hi tracten són tant gramaticals com d’estil, com ara els usos del gerundi i els usos de majúscules, i també s’aporten criteris per a la citació de les lleis, entre altres aspectes.

Aquests vídeos formen part de l’oferta formativa que el Consell va oferir en línia de forma gratuïta durant el confinament provocat per la COVID-19. En particular, els vídeos sobre llenguatge jurídic català reben el suport de la Direcció General de Política Lingüística i la Junta d’Herències de la Generalitat de Catalunya.

Les sessions formatives són:

  • Errors lingüístics típics dels estatuts
  • Errors lingüístics típics de la redacció jurídica general
  • Recursos imprescindibles per fer escrits brillants

Cada sessió dura aproximadament entre 30 i 60 minuts i va acompanyada de materials en format Word o Powerpoint que l’usuari es pot descarregar. La formació és a càrrec d’Anna Arnall, lingüista col·laboradora del Servei Lingüístic del Consell de l’Advocacia Catalana.

Com accedir als cursos?

Cal registrar-se a la plataforma del Consell per poder-hi tenir accés. L’enllaç és el següent: www.formacioadvocaciacatalana.cat

Més informació

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca