Home / Articles Butlletí / Comentari sobre les sentències del TS en relació amb els usos lingüístics de la Generalitat Valenciana

Comentari sobre les sentències del TS en relació amb els usos lingüístics de la Generalitat Valenciana

Vicenta Tasa, professora de dret constitucional de la Universitat de València, publica un article titulat “Qüestió de noms. A propòsit de les sentències 704/2020 i 634/220 del TS”, en què descriu i valora els arguments esgrimits pel TS en les sentències que es pronuncien sobre les llengües que cal emprar en les comunicacions entre la Generalitat valenciana i la catalana. Així mateix, l’autora defensa jurídicament que la Generalitat Valenciana i el Govern català poden comunicar-se en català i denuncia l’ús abusiu de la dimensió lingüística en la legislació estatal per reduir l’abast de les lleis lingüístiques autonòmiques. Us convidem a llegir-lo.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca