Home / Articles Butlletí / “Els drets lingüístics dels ciutadans a l’àmbit de la justícia”, de Maria Josep Feliu

“Els drets lingüístics dels ciutadans a l’àmbit de la justícia”, de Maria Josep Feliu

La magistrada Maria Josep Feliu ha publicat recentment l’apunt “Els drets lingüístics dels ciutadans a l’àmbit de la justícia” al blog de la Revista de Llengua i Dret, on analitza la situació d’aquests drets des del punt de vista legislatiu, descriu la realitat en l’àmbit de l’Administració de justícia, comenta les decisions del Tribunal Suprem en el recent judici del procés i finalment fa una bateria de propostes per incrementar l’ús del català i respectar els drets lingüístics de la ciutadania. La contribució s’inspira en la seva intervenció a la X Jornada sobre l’Ús del Català a la Justícia que va tenir lloc al Palau de Pedrables.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca