Home / Articles Butlletí / La igualtat de les llengües en l’Administració: un problema per resoldre

La igualtat de les llengües en l’Administració: un problema per resoldre

Autora: Vicenta Tasa

S’hi analitza detingudament i de manera rigorosa la jurisprudència en matèria lingüística, la regulació legal i les polítiques per a la igualtat lingüística i la plena garantia dels drets lingüístics arreu d’Espanya i de manera específica de les comunitats amb diverses llengües oficials (País Basc, Catalunya, Galícia, Illes Balears, Comunitat Valenciana i Navarra), detenint-se de manera singular a la Comunitat Valenciana. L’estudi aporta una visió exhaustiva i de conjunt i estableix una conclusió clara: després de quaran

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca