Home / Articles Butlletí / Nou apunt d’El Català a la Carta sobre l’ús del verb “escaure”

Nou apunt d’El Català a la Carta sobre l’ús del verb “escaure”

El nou apunt d’El Català a la Carta que es titula “Procedeix o escau?” i tracta sobre els usos dels verbs “escaure” i el verb “escaure’s”. Denuncia el calc que es produeix amb el verb “procedir”, molt habitual en el castellà jurídic, i il·lustra amb exemples cada un dels usos que tracta. Consulteu-lo.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca