Últimes places disponibles en el programa “T’agradarà llegir en català”

El Consell de l’Advocacia Catalana promou l’ús del català entre l’advocacia per aconseguir la normalitat en el seu ús en l’exercici professional. Per aquest motiu, enguany el Consell s’ha tornat a adherir per segon any consecutiu al programa ‘T’agradarà llegir en català” que des de l’any 2015 impulsen conjuntament l’Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC) i la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya. El programa consisteix a oferir a l’advocacia catalana una mostra de diferents revistes, per promoure el coneixement i el consum de revistes en llengua catalana i normalitzar-ne la presència en les sales d’espera dels despatxos. En el marc d’aquest programa, i per fer conèixer la diversitat i qualitat de les revistes en català, l’APPEC ha seleccionat un recull de mostres de diferents revistes que ja han estat publicades, equivalents a 4.050 exemplars en total, que us oferim de forma gratuïta.

Com us podeu inscriure?

Només cal emplenar la butlleta adjunta i fer-la arribar al Servei Lingüístic del Consell de l’Advocacia Catalana, seguint les instruccions que hi consten. La tramesa està limitada als primers 180 interessats que enviïn la sol·licitud:

Descarregueu-vos la butlleta.

Per a qualsevol consulta, podeu posar-vos en contacte amb el vostre col·legi d’advocats o amb el Servei Lingüístic del Consell de l’Advocacia Catalana (serveilinguistic@cicac.cat).

Related Articles

Back to top button