Home / Articles Butlletí / Gramàtica bàsica i d’ús de la llengua catalana

Gramàtica bàsica i d’ús de la llengua catalana

La Gramàtica bàsica i d’ús de la llengua catalana, elaborada per la Secció Filològica de l’Institut d’Estudis Catalans, va dirigida a un públic més general. Es tracta d’una obra que ofereix el mateix contingut que la Gramàtica de la llengua catalana (2016), però amb un nivell d’especificitat menor. Es tracta d’una síntesi de la Gramàtica essencial, que ja és una síntesi de l’obra del 2016. M. Josep Cuenca, en la presentació de l’obra, va explicar que “no és una gramàtica escolar, però sí que és per a l’escola” i que es tracta “d’una obra redactada, però a píndoles: inclou cent setanta quadres resum”.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca