Home / Article d'opinió / Entrevista al president del Consell de l’Advocacia Catalana, Ignasi Puig Ventalló, al diari El Punt Avui

Entrevista al president del Consell de l’Advocacia Catalana, Ignasi Puig Ventalló, al diari El Punt Avui

El president del Consell de l’Advocacia Catalana, Ignasi Puig Ventalló, reclama que els diners recaptats per les taxes judicials a Catalunya reverteixin en millores a l’Administració de Justícia i el finançament del torn d’ofici. Podeu recuperar aquí; El Punt Avui l’entrevista publicada diumenge 11 d’agost de  2019.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca