Home / Articles Butlletí / El manual de redacció i estil, ara en versió digital

El manual de redacció i estil, ara en versió digital

El llibre Manual d’estil. La redacció i l’edició de textos és una obra de referència imprescindible per a la redacció i l’edició de textos de registres formals d’estil general, i per tant, per a la redacció de textos jurídics.

Exposa amb claredat diverses qüestions lingüístiques —algunes controvertides— i ofereix criteris i eines que són útils per a la redacció o la traducció, la correcció i l’edició de textos. Ara acaba de treure la versió en línia de la quarta edició del Manual d’estil, amb continguts nous que posaran al dia l’obra i que representen un 8 % més d’informació respecte a la quarta edició.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca