Es renova la web del portal Terminologia Jurídica

El portal Terminologia Jurídica, coincidint amb la renovació del pàgina web general del TERMCAT, també renova la seva imatge. El portal, que continua aplegant els mateixos recursos que hi havia fins ara, amplia el contingut amb informacions i recursos d’interès nous per als usuaris del llenguatge jurídic. Com a novetat, incorpora els apartats següents:

  • L’apartat Diccionaris, que aplega els diccionaris en línia publicats pel TERMCAT en l’àmbit del dret, elaborats pels organismes que integren el Comitè Terminològic de Dret. Per tant, s’hi poden consultar en línia els diccionaris de l’àmbit jurídic elaborats pel TERMCAT o amb el seu assessorament, així com el Vocabulari de dret i el Vocabulari de dret romà, elaborats per universitats integrades a la Xarxa Vives.
  • L’apartat Més recursos, en què, a banda dels enllaços d’interès difosos fins ara, també recull els productes multimèdia que difonen de manera didàctica terminologia de l’àmbit a través de infografies, criteris terminològics i lingüístics generals, i criteris puntuals sobre termes concrets.

Related Articles

Back to top button