Nous cursos d’occità (inici tardor 2018)

El Cercle d’Agermanament Occitano-Català (CAOC) organitza una nova edició dels cursos de llengua i cultura occitanes. Els cursos tindran lloc un dia a la setmana, de 19 a 21 h, des d’octubre fins a maig. Els professors són titulats en ensenyament de l’occità i compten també amb amplis coneixements de la cultura i del país occità. El curs es complementarà amb la participació puntual de professors nadius occitans.

La novetat d’aquest any és el Curs de manteniment i conversa en occità, adreçat a aquelles persones que volen millorar la fluïdesa oral i la correcció fonètica i lèxica. Les sessions es faran en dimecres alterns i començaran el dimecres 17 d’octubre.

Els cursos s’organitzen amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura i estan reconeguts com a activitat de formació permanent del professorat pel Departament d’Ensenyament.

Més informació

 

Related Articles

Back to top button