Home / Articles Butlletí / Sessió formativa del Servei Lingüístic del CICAC a la Facultat de Dret de la UAB

Sessió formativa del Servei Lingüístic del CICAC a la Facultat de Dret de la UAB

El proper 5 d’octubre el Servei Lingüístic del CICAC oferirà una sessió formativa a estudiants del primer curs de la Facultat de Dret per proporcionar-los els recursos lingüístics indispensables per poder redactar en llenguatge jurídic català. Es donaran a conèixer eines com bases de dades legislatives en català, formularis jurídics en català, diccionaris, glossaris i manuals d’estil, entre molts altres recursos.

La sessió també servirà per resoldre dubtes lingüístics i abordar qüestions sovint conflictives a l’hora de redactar textos jurídics. Per exemple, diem “legítima” o “llegítima”? Com es diu “habida cuenta” en català? Quina diferència hi ha entre “arxiu” i “arxivament?

Aquesta iniciativa s’emmarca dins el Pla de treball que el Consell de l’Advocacia Catalana ha signat amb la Generalitat de Catalunya per impulsar l’ús del català jurídic.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca