Portal Pompeu Fabra

Voleu consultar les obres de Fabra en versió digital?

El Portal Pompeu Fabra, una iniciativa conjunta de la Universitat Pompeu Fabra i l’Institut d’Estudis Catalans a proposta de la Càtedra Pompeu Fabra, aplega les obres de Pompeu Fabra escrites en català i en castellà (llevat de les lexicogràfiques) incloses a: Obres completes / Pompeu Fabra (a cura de Jordi Mir i Joan Solà).

La consulta de la versió digital permet cercar informació dins del conjunt de l’obra, en un grup d’obres o en una obra específica. La digitalització de les Obres completes s’ha dut a terme a l’Institut d’Estudis Catalans sota la direcció de M. Teresa Cabré, presidenta de la Secció Filològica; Lluís de Yzaguirre i Maura, amb la col·laboració d’Ester Pedreño, n’ha estat el coordinador; també hi ha participat el Servei d’Informàtica de l’IEC, i Mila Segarra, membre de la Secció Filològica, ha estat l’autora dels textos sobre Fabra.

Aquesta iniciativa forma part de les activitats de celebració durant l’any 2018 del 150è aniversari del naixement del mestre. Ha estat possible gràcies al finançament de la Conselleria de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Accediu al portal.

Related Articles

Back to top button