Home / Reflexions dels ex presidents / Julio J. Naveira Manteiga / El Consell de l’Advocacia Catalana i l’editorial Tirant lo Blanch continuaran col·laborant

El Consell de l’Advocacia Catalana i l’editorial Tirant lo Blanch continuaran col·laborant

El Consell de l’Advocacia Catalana i l’editorial Tirant lo Blanch continuaran col·laborant segons la signatura de renoació del seu acord de col·laboració, que seguirà donant accés gratuït als/les col·legiats/des des de la seva Base de dades TirantOnline, així com a TirantAnalytics

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca