Formularis de demanda de divorci i conveni regulador disponibles en català

Aquest mes de maig la Comissió de Llengua afegeix dos formularis jurídics més en el seu recopilatori amb l’objectiu de facilitar eines per als professionals del dret que vulguin exercir en català. Aquesta vegada es tracta de dos formularis en matèria de dret civil:

Tots dos formularis estan actualitzats segons la normativa vigent i adaptats als criteris vigents del llenguatge jurídic català, i us els podeu descarregar en format editable al vostre ordinador de forma totalment gratuïta.

Recordeu que la Comissió de Llengua també disposa de formularis en matèria de dret laboral (amb la col·laboració de la UGT) i de dret contenciós administratiu, i també fulls d’encàrrec professional. Consulteu tots els formularis que el CICAC ofereix de forma gratuïta.

Related Articles

Back to top button