Home / Reflexions dels ex presidents / Julio J. Naveira Manteiga / El vicepresident del Consell de l’Advocacia Catalana assisteix a la presentació d’un estudi sobre les execucions judicials

El vicepresident del Consell de l’Advocacia Catalana assisteix a la presentació d’un estudi sobre les execucions judicials

El vicepresident del Consell, en nom del president ha assistit el passat divendres 12 de gener a l’acte de presentació de l’estudi que ha realitzat la Cambra de Comerç de Barcelona conjuntament amb la Universitat de Barcelona en relació a les sentències judicials que estan pendents d’executar als jutjats de Catalunya. Es tracta d’un informe que analitza l’impacte econòmic de l’actual sistema d’execució i proposa millores d’actuació.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca