Home / Sin categoría / Dia Europeu de la Mediació

Dia Europeu de la Mediació

 

Us informem que amb motiu de la commemoració del Dia Europeu de la Mediació, que enguany està previst per al dia 19 de gener de 2018, els 14 Col·legis d’Advocats de Catalunya han organitzat diferents actes i activitats adreçades tant als col·legiats i col·legiades, siguin mediadors o no, com a la ciutadania. Us convidem a consultar algunes d’aquestes activitats.

Col·legi de l’Advocacia de Barcelona Col·legi d’Advocats de Girona col·legi d’Advocats de mataró col·legi d’advocats de sabadell col·legi d’advocats de reus col·legi d’advocats de tarragona Col·legi d’Advocats de Terrassa col·legi d’advocats de vic

 

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca