El president del Consell de l’Advocacia Catalana assisteix a la reunió de la Comissió independent per a la mediació, el diàleg i la conciliació

El president del Consell ha assistit el passat dimarts 9 de gener a la reunió de la Comissió independent per a la mediació, el diàleg i la conciliació. Trobem l’entesa a través del diàleg és una iniciativa de diverses entitats independents i de caràcter apolític representants de la transversalitat de la societat civil catalana. Actualment són més de 150 els col·lectius i més de 500 les persones que, a títol individual, s’hi ha afegit. Entre elles, hi figuren col·legis professionals, associacions culturals, gremis professionals, a més de les entitats que inicialment van subscriure la iniciativa: ICAB, Consell de l’Advocacia Catalana, UGT a Catalunya, CC.OO a Catalunya, UB, UAB, PIMEC, Cambra de Comerç de Barcelona, Associació per a les Nacions Unides i Col·legi d’Economistes.

Related Articles

Back to top button