Projecte solidari Caravana Musical per la Pau . “Que la música soni més fort que les armes”

El Consell de l’Advocacia de Catalunya col·labora amb ATAP en el projecte solidari Caravana Musical per la Pau que té com a el lema: “que la música soni més fort que les armes”, amb l’objectiu de portar instruments musicals i professorat voluntari a les nenes i nens refugiats del Líban.

Els compromís dels 14 Col·legis és concreta en la primera acció d’aquest projecte que és la de recollir el major nombre d’instruments possibles per a engegar la resta de fases del mateix. ATAP és una entitat sense ànim de lucre, creada amb el desig d’ajudar a apaivagar les necessitats bàsiques de col·lectius es risc d’exclusió social.

 

OBJECTIU DEL PROJECTE:

L’objectiu del projecte de la caravana musical per la pau per transformar el drama de la guerra en un viatge a l’esperança, on els principals viatgers siguin els somriures, els colors, els sons, la dansa, l’art, l’amor, la solidaritat i la humanitat. En definitiva volem que la música soni més fort que la guerra.

 

Aquest projecte està pensat en 3 fases:

– Acostar la música als nens i nenes refugiats i autòctons a diferents regions del Líban. Això es durà a terme gràcies a la recollida per tot el territori espanyol d’instruments musicals, que seran enviats en un contenidor a les poblacions de destí.

– Recaptació econòmica per costejar les despeses de manutenció, allotjament i logística de tots els voluntaris i tècnics del projecte, amb una durada màxima de 3 anys.

– Realització de Festivals oferts pels nens i nenes participants del projecte, mostrant el què han dut a terme durant la durada del mateix.

La col·laboració en el projecte pot ser amb instrument musicals, recursos o persones voluntàries tècniques en educació musical.

Tríptic projecte solidari Caravana Musical per la Pau

Related Articles

Back to top button