Home / Articles Butlletí / Nou curs: Posa’t al dia de la nova normativa de la llengua catalana (UOC)

Nou curs: Posa’t al dia de la nova normativa de la llengua catalana (UOC)

El novembre del 2016 l’Institut d’Estudis Catalans va publicar l’Ortografia catalana i la Gramàtica de la llengua catalana, i per a l’advocat d’avui en dia és imprescindible posar-se al dia dels canvis que ha comportat aquesta actualització de la normativa.

La Universitat Oberta de Catalunya (UOC) organitza el curs Posa’t al dia de la nova normativa de la llengua catalana. És un curs d’hivern, totalment en línia, sobre les novetats normatives del català (la nova gramàtica i la nova ortografia). Es tracta d’un curs que s’adreça a qualsevol persona interessada en temes lingüístics i amb voluntat de millorar la seva competència en llengua catalana. El curs l’imparteix Anna Montserrat Ciurana, col·laboradora docent de la UOC i professora de la Universitat Rovira i Virgili.

 

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca