Home / Articles Butlletí / 15 de febrer: I Jornada d’estudis Víctor Ferro Pomà. El Dret Públic Català

15 de febrer: I Jornada d’estudis Víctor Ferro Pomà. El Dret Públic Català

La Societat Catalana d’Estudis Jurídics, filial de l’IEC, organitza el proper 15 de febrer de 2018 la I Jornada d’estudis Víctor Ferro Pomà i tractarà sobre el dret públic català. La jornada durarà tot el dia i oferirà ponències per exposar com era el dret públic català en diferents etapes històriques com l’Edat Mitjana sota la Corona d’Aragó i el període 1716-1936. Les ponències aniran acompanyades de taules rodones per debatre i intercanviar opinions amb els assistents. La jornada es programa amb el suport de la Diputació de Barcelona, la Reial Acadèmia de Bones Lletres i el Col·lectiu Maspons i Anglasell.

Consulteu el programa complet

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca