Home / Reflexions dels ex presidents / Julio J. Naveira Manteiga / El president del Consell de l’Advocacia Catalana ha assistit a un concert benèfic

El president del Consell de l’Advocacia Catalana ha assistit a un concert benèfic

El president del Consell ha assistit el passat dissabte 23 de desembre a l’acte organitzat per l’Associació de Treballs d’Atenció a les Persones (ATAP) a l’Auditori d’Artès, amb motiu del Projecte “Caravana musical per la Pau” sota el lema “Fem que la Música soni més fort que les armes”, tant en la roda de premsa de presentació del projecte com en el concert de Nadal a càrrec de Begoña Alberdi (soprano), Georgina Reyner Saurí (mezzosoprano) i Josep Buforn i Galan (piano).

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca