Vine a la VIII Jornada sobre l’Ús del Català a la Justícia: divendres 1 de desembre a Sabadell

El dia 1 de desembre la Comissió de Llengua Catalana del CICAC organitza, amb la col·laboració del Col·legi d’Advocats de Sabadell, la VIII Jornada sobre l’Ús del Català a la Justícia.

Enguany la trobada porta com a títol “El català, de l’aula a la toga” i té com a objectiu reflexionar sobre el paper que juga la llengua catalana des de les aules universitàries fins al jutjat. L’acte està format per la conferència central “L’espanyolisme lingüístic i la llengua comuna”, a càrrec del senyor Juan Carlos Moreno Cabrera (catedràtic en lingüística general de la Universitat Autònoma de Madrid), que abordarà el concepte de “llengua comuna” que empra el Govern espanyol en la seva política lingüística estatal. La conferència anirà seguida d’un debat jurídic dut a terme per estudiants d’oratòria de la Facultat de Dret de la Universitat Autònoma de Barcelona i clourà l’acte una taula rodona en què s’escoltaran diverses opinions de l’àmbit universitari i de l’advocacia sobre l’ús del català en el trànsit de les aules cap a l’exercici professional.

L’assistència és gratuïta i ja t’hi pots inscriure enviant un correu a serveilinguistic@cicac.cat o bé trucant al 93 487 50 68.

Baixeu-vos el programa en format pdf.

Related Articles

Back to top button