Home / Articles Butlletí / Tagpacker: nova eina per gestionar recursos lingüístics

Tagpacker: nova eina per gestionar recursos lingüístics

Tagpacker és una nova eina que permet compartir a la xarxa els enllaços de recursos web i ordenar-los gràcies a l’ús d’etiquetes que en faciliten la cerca per paraula clau.

El Termcat ja l’ha implementat en el seu sistema i si entrem al Tagpacker del Termcat i marquem les etiquetes de “diccionaris” i “dret”, obtindrem tot una llista de recursos útils per als professionals del dret: https://tagpacker.com/user/termcat?t=diccionaris,dret

 

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca