Home / Articles Butlletí / Filmin.cat

Filmin.cat

Filmin.cat és la primera plataforma de distribució digital de cinema i sèries en català. Té com a objectiu oferir “el bo i millor del cinema independent internacional” en llengua catalana. Filmin.cat està disponible per a tot tipus de dispositius connectats a Internet a través de la pàgina www.filmin.cat.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca