Home / Articles Butlletí / Nou article sobre l’incompliment de la Carta europea de les llengües regionals en l’àmbit judicial

Nou article sobre l’incompliment de la Carta europea de les llengües regionals en l’àmbit judicial

blog revista llengua i dretNou article al blog de la Revista de Llengua i Dret: “Vint-i-cinc anys d’incompliment de la Carta europea de les llengües regionals o minoritàries (CELRM) per part de l’Estat espanyol en l’àmbit judicial”, de Laura Abelló, graduada en Dret per la Universitat Rovira i Virgili. Consulteu l’article complet blog.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca