Home / Articles Butlletí / Nou article sobre la terminologia i el vocabulari de les lleis

Nou article sobre la terminologia i el vocabulari de les lleis

blog revista llengua i dretNou article al blog de la Revista de Llengua i Dret: “Apunts sobre la negociació de la terminologia i el vocabulari de les lleis”, d’Albert Morales Moreno, de la Università Ca’ Foscari Venezia i la Universitat Pompeu Fabra. Consulteu l’article complet.

 

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca