El Servei Lingüístic visitarà la UdG i la UdL

cat recursos tallerAquest mes de novembre el Servei Lingüístic del CICAC, coordinat per la Comissió de Llengua, oferirà sessions sobre recursos lingüístics als estudiants del Grau de Dret de la Universitat de Girona i als estudiants del Màster de l’Advocacia de la Universitat de Lleida.

Les sessions tenen com a objectiu, d’una banda, divulgar les eines gratuïtes de què disposen els futurs professionals jurídics per poder utilitzar el català amb normalitat com a llengua d’estudi i, en un futur, com a llengua professional; i de l’altra, resoldre els dubtes lingüístics més habituals de qualsevol activitat de redacció en llenguatge jurídic català.

Aquesta iniciativa s’emmarca dins el Pla de treball que el Consell de l’Advocacia Catalana ha signat amb la Generalitat de Catalunya per impulsar l’ús del català jurídic en l’àmbit de la justícia.

Related Articles

Back to top button