Home / Articles Butlletí / El Servei Lingüístic visitarà la UdG i la UdL

El Servei Lingüístic visitarà la UdG i la UdL

cat recursos tallerAquest mes de novembre el Servei Lingüístic del CICAC, coordinat per la Comissió de Llengua, oferirà sessions sobre recursos lingüístics als estudiants del Grau de Dret de la Universitat de Girona i als estudiants del Màster de l’Advocacia de la Universitat de Lleida.

Les sessions tenen com a objectiu, d’una banda, divulgar les eines gratuïtes de què disposen els futurs professionals jurídics per poder utilitzar el català amb normalitat com a llengua d’estudi i, en un futur, com a llengua professional; i de l’altra, resoldre els dubtes lingüístics més habituals de qualsevol activitat de redacció en llenguatge jurídic català.

Aquesta iniciativa s’emmarca dins el Pla de treball que el Consell de l’Advocacia Catalana ha signat amb la Generalitat de Catalunya per impulsar l’ús del català jurídic en l’àmbit de la justícia.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca