Inscriu-te a la VII Jornada sobre l’Ús del Català a la Justícia (25 de novembre)

La Comissió de Llengua del Consell de l’Advocacia Catalana organitza el dia 25 de novembre la VII Jornada sobre l’Ús del Català a la Justícia “Per què s’utilitza poc el català a la justícia?” amb la col·laboració del Col·legi de Sant Feliu de Llobregat.

Aquesta vegada la trobada busca aprofundir en les causes que provoquen que el català encara no sigui una llengua habitual als jutjats de Catalunya i debatre solucions per fer normal aquest ús. Durant l’acte hi haurà la ponència “L’oficialitat lingüística, declaracions constitucionals i implicacions jurídiques i pràctiques”, a càrrec d’Eva Pons, professora titular de dret constitucional a la Universitat de Barcelona, i la taula rodona “Ens falten eines? Ens falta voluntat?”, en què participaran representants de diversos àmbits del dret.

La VII Jornada sobre l’Ús del Català a la Justícia, que és gratuïta i està oberta a tots els professionals del món del dret, tindrà lloc a Sant Feliu de Llobregat, a l’Auditori del Palau Falguera.

Ja us podeu baixar el programa complet (en format pdf)

vii-jornada-us-catala-justicia-cicac

Related Articles

Back to top button