Home / Servei lingüístic / Butlletí de notícies de la Comissió de Llengua (juny)

Butlletí de notícies de la Comissió de Llengua (juny)

butlletí_junyLa Comissió de Llengua ja ha publicat el Butlletí de Notícies que correspon aquest mes de juny. En destaquem les notícies relacionades amb les últimes dades sobre l’ús del català a la justícia, el nou article del Català a la Carta “Tot el que cal saber sobre els verbs adjuntar i acompanyar“, la publicació del nou número de la Revista de Llengua i Dret, i també la programació de la IV Jornada sobre Llengua i Societat, que organitza Política Lingüística, enguany a l’Ateneu Barcelonès.

Consulta el butlletí complet.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca