Home / Articles Butlletí / Serveis Lingüístics del Parlament de Catalunya

Serveis Lingüístics del Parlament de Catalunya

web_serveis ling ParlamentEl Parlament de Catalunya és una de les institucions catalanes que més ha contribuït al desenvolupament del llenguatge jurídic català, en concret, del llenguatge legislatiu. Al seu espai web hi ha disponibles tot tipus de materials útils per a tots els usuaris del tecnolecte jurídic. Hi podeu consultar el seu llibre d’estil (actualitzat anualment), apunts lingüístics, conferències i articles fets pels lingüistes del Parlament, material didàctic i informació sobre aplicacions per a mòbil i altres recursos relacionats amb el llenguatge jurídic.

Consulteu el seu web

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca