Home / Articles Butlletí / Bibliografia d’interès

Bibliografia d’interès

bibliografia selectivaEl Centre de Documentació de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya elabora periòdicament bibliografies selectives. Amb motiu de Sant Jordi difonem la bibliografia selectiva relacionada amb la llengua en l’àmbit jurídic i judicial (2010-2015), en què es destaquen obres com el Resum de l’informe sobre la Carta europea de les llengües regionals o minoritàries (2015), Criteris per als usos lingüístics a l’Administració de justícia (2014) i Les llengües en el nou Estat (2013). També hi podeu trobar articles de revistes especialitzades i no especialitzades, anuaris, informes i memòries, així com una selecció de llocs web, entre altres continguts d’interès.

Consulteu la bibliografia selectiva sobre la llengua catalana en l’àmbit jurídic i judicial.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca