Home / Articles Butlletí / 28 d’abril: la Coral de l’ICAB al Monestir de Pedralbes

28 d’abril: la Coral de l’ICAB al Monestir de Pedralbes

cartell_coralEl dia 28 d’abril la Coral del Col·legi d’Advocats de Barcelona cantarà Glòria, de Vivaldi, i Coronation Anthems, de Händel, en un marc incomparable com el Monestir de Pedrables. L’acte tindrà lloc a les 20.30 h a la baixada del Monestir, 9 (Barcelona). Es poden adquirir les entrades a taquilla abans del concert o a www.icab.cat.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca