Conferència: Sistema RETA: Jubilació i altres prestacions

ICA Lleida

 

La comissió de Formació de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Lleida organitza, la conferència que tindrà lloc el dilluns 6 de maig de 2024 a partir de les 17 hores, presencial a la sala d’actes del Col·legi. També es podrà seguir en línia (en directe o en diferit) a través de la plataforma digital ZOOM.

La conferència serà impartida pel Sr. Joan Domingo Cortada, subdirector provincial de jubilació, supervivència i control de pensions de l’INSS.

Atesa la situació actual en què es troben els advocats/des amb motiu de la possible passarel·la al RETA i la controvèrsia que hi ha actualment amb les mutualitats alternatives, des de la Comissió s’ha considerat d’interès organitzar aquesta sessió amb l’objecte de donar a conèixer els aspectes relatius a la prestació de jubilació al RETA (anys cotitzats, carències, imports…), així com la resta de possibles prestacions (IT, invalidesa, viudetat, orfandat…). Per tal que tothom disposi de la informació dels diferents sistemes.


Data: 6 de maig de 2024

Hora: 17 hores

Format:

  • Presencial: Saló d’actes de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Lleida
  • Línia: Mitjançant la plataforma digital ZOOM

Preu:

  • Persones col·legiades a l’ICA Lleida: Gratuït
  • Altres professionals: 10€

S’emetrà certificat de la formació, sempre a petició expressa de la persona interessada. En aquest cas caldrà que signeu a l’inici i al final de la conferència. En cas de seguir-la en línia (heu de tenir la càmera oberta durant tota la sessió i en finalitzar heu d’enviar un xat sol·licitant l’expedició del certificat).

Preu certificat: 15 € (un cop emès el certifcat es farà el càrrec al compte que consta a la vostra fitxa col·legial)


Accés al vídeo i materials

 

Related Articles

Back to top button