Home / Articles Butlletí / Nou InfoMigjorn

Nou InfoMigjorn

migjornLa Xarxa de Mots agafa el relleu en l’edició i difusió d’InfoMigjorn, un butlletí impulsat per Eugeni S. Reig que recull retalls de notícies de premsa, articles, ressenyes de llibres, informacions sobre seminaris, congressos, cursos i conferències, entre moltes altres novetats. Les informacions recollides a InfoMigjorn pretenen ser un reflex de l’actualitat a tota l’àrea de parla catalana.

A partir d’ara el butlletí es difondrà dos cops per setmana i comptarà amb una xarxa de corresponsals repartits per tot Catalunya. Més informació sobre com subscriure-s’hi.

 

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca