Home / Articles Butlletí / Català a la carta: “victòria pírrica” i “discussió bizantina”

Català a la carta: “victòria pírrica” i “discussió bizantina”

català a la cartaEl Servei Lingüístic del CICAC ha elaborat un nou article titulat “Locucions i expressions fixes (I): victòria pírrica i discussió bizantina”. Amb aquest article volem donar a conèixer l’origen i el significat de les expressions “victòria pírrica” i “discussió bizantina”, que tant utilitzen advocats i altres professionals del dret en l’àmbit jurídic, sobretot en contextos judicials.

Consulteu l’article.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca