Home / Articles Butlletí / Cursos de llengua i cultura occitana 2015-2016

Cursos de llengua i cultura occitana 2015-2016

El Cercle d’Agermanament Occitano-Català programa una altra edició dels cursos de llengua i cultura occitana. Els cursos, que comencen aquesta tardor i tenen una durada de 60 h, s’ofereixen en quatre nivells: bàsic, intermedi 1, intermedi 2 i avançat. Així mateix, aquest centre organitza al llarg de l’any tallers, conferències, danses i altres activitats de cultura occitana. Més informació

 

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca