Home / Articles Butlletí / Blog de llengua i dret: articles sobre la regulació dels drets lingüístics

Blog de llengua i dret: articles sobre la regulació dels drets lingüístics

Coincidint amb la programació de la VI Jornada sobre l’Ús del Català a la Justícia, que aquest any tracta sobre la regulació de les llengües d’ús en l’àmbit de la justícia en un escenari futur, destaquem la publicació recent de dos articles en el Blog de Llengua i Dret, un espai d’opinió i d’actualitat coordinat per l’Escola d’Administració Pública de Catalunya:

  • “Un problema complicat”, de Xavier Arbós (17/09/2015)
  • “Per una nova política lingüística catalana”, de Rafel Torner i Guinart (1/10/2015)

Consulteu-los

 

 

 

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca