Home / Articles Butlletí / UCATx: coneixement sense límits

UCATx: coneixement sense límits

web_ucatxLa pàgina web UCATx, en què hi col·labora la Generalitat de Catalunya, aplega l’oferta MOOC que ofereix el sistema universitari català. Els MOOC (massive online open courses) són cursos en línia, oberts a tothom i d’inscripció massiva, que cada vegada són més populars entre els estudiants universitaris. A UCATx hi ha MOOC en català, castellà i anglès, i sobre qualsevol tipus de matèries.

Entreu al web

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca