Home / Articles Butlletí / II Trobada d’entitats de foment de la llengua catalana

II Trobada d’entitats de foment de la llengua catalana

La II Trobada d’entitats de foment de la llengua catalana, que té per objectiu reconèixer el compromís del món associatiu amb el foment de la llengua catalana, tindrà lloc el dimecres 22 de juliol, a les 19 hores, a l’Auditori del Palau de la Generalitat. L’acte serà presidit pel conseller de Cultura, Ferran Mascarell, i hi participarà també la directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa. A la trobada hi intervindran diverses entitats representatives de tots els territoris de parla catalana: Franja d’Aragó, Andorra, Catalunya Nord, l’Alguer, les Illes Balears, el País Valencià i Catalunya, i també l’actor Òscar Intente.

Més informació

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca