Home / Articles Butlletí / Títols propis de la UAB en matèria de correcció i assessorament lingüístic

Títols propis de la UAB en matèria de correcció i assessorament lingüístic

El postgrau de Correcció i Assessorament Lingüístic és el successor dels antics postgraus de Correcció i de Qualitat Lingüística (2000-2014) i d’Assessorament Lingüístic en els Mitjans Audiovisuals (2005-2014) i ofereix una formació específica per a l’exercici professional de la correcció i l’assessorament en empreses relacionades amb l’edició i la traducció (diaris, editorials, serveis lingüístics, agències de traducció) i amb l’audiovisual (emissores de ràdio i televisió, agències de notícies). La preinscripció estarà oberta fins al 31 de juliol i de l’1 al 12 de setembre. Més informació

 

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca