Home / Articles Butlletí / Curs d’especialització d’ensenyament de català com a llengua estrangera (UAB)

Curs d’especialització d’ensenyament de català com a llengua estrangera (UAB)

El curs té com a objectiu facilitar les eines i estratègies bàsiques per a l’ensenyament i l’aprenentatge del català com a llengua estrangera. S’hi tractaran els aspectes metodològics (programació, gestió de classes, avaluació de l’aprenentatge, revisió i elaboració de materials), l’anàlisi del context sociocultural i la competència comunicativa. El curs es farà els matins del 8 al 10 de juliol.

Preinscripció oberta: més informació al web del curs 

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca