Home / Articles Butlletí / Xerrada: Els gitanos catalans de França

Xerrada: Els gitanos catalans de França

La Societat Catalana de Sociolingüística organitza la xerrada «Els gitanos catalans de França», a càrrec del Dr. Eugeni Casanova Solanes, periodista i professor de la Universitat de Lleida. L’acte tindrà lloc el proper dijous dia 11 de juny a les 19 h a la sala Puig i Cadafalch de l’Institut d’Estudis Catalans, carrer del Carme, 47. Més informació

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca