Sessió de recursos lingüístics a la UGT

Ecat tecles recursosl Servei Lingüístic del CICAC, en col·laboració amb la Unió General de Treballadors, organitza el dia 29 de maig una sessió de recursos lingüístics adreçada als advocats del Gabinet Jurídic de la UGT.

La sessió té com a objectiu donar a conèixer tots els recursos lingüístics gratuïts (diccionaris, cercadors, bases de dades legislatives, etc.) que hi ha a internet especialment dissenyats per als professionals del dret que utilitzen o volen utilitzar el català en el seu exercici professional, així com resoldre els possibles dubtes lingüístics a fi d’utilitzar el català amb seguretat. Aquesta activitat s’emmarca dins el Pla de Treball que la Comissió de Llengua del CICAC ha signat juntament amb la Generalitat de Catalunya per impulsar l’ús del català en l’àmbit jurídic.

Related Articles

Back to top button