Home / Articles Butlletí / Butlletí de Sant Jordi 2015

Butlletí de Sant Jordi 2015

sant jordiA causa d’una fallada tècnica del servidor, alguns dels subscriptors no han rebut l’edició especial del Butlletí de notícies de la Comissió de Llengua amb motiu de St. Jordi. Per això, us facilitem l’enllaç a continuació: Butlletí especial Sant Jordi 2015

Us recordem que podeu consultar l’històric de butlletins des de l’apartat Butlletins de la nostra pàgina web.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca